Praktijk voor Pijn en Welzijn

Ruimte voor Massage

Naast de praktijk in het rustige Leuth is UrsiHondtong.eu op vaste dagen te vinden in de Ruimte voor Massage van het Radboudumc. Hier kunnen patiënten, personeel en bezoekers terecht voor welzijn bevorderende massages. Je vindt de Ruimte voor Massage direct na de hoofdingang op Plein A0, route 675. Deze locatie is rolstoeltoegankelijk.

Beschikbaarheid van UrsiHondtong.eu in het Radboudumc:

  • Woensdag: 13.30 – 21.30 uur
  • Vrijdag: 13.30 – 21.30 uur
  • Zaterdag: 13.30 – 18.30 uur

Op afspraak zijn (shiatsu)massages op bed (patiënten) of op de afdeling (personeel) mogelijk. Deze kunnen ook buiten bovenstaand genoemde tijden ingepland.

Afspreken... en verder

Afspreken kan op drie manieren
1) Via deze online agenda. Let op: kies eerst voor de massagevorm shiatsu met de gewenste consulttijd. Je ziet daarna de beschikbare tijdstippen.
2) Natuurlijk kun je ook via sms, telefoon of mail contact opnemen.
3) In de Ruimte voor Massage is het ook mogelijk om zonder afspraak binnen te lopen (als de deur openstaat). Bij een dichte deur staat de eerst volgende afspraakmogelijkheid aangegeven.

Afspraak na 17:00 of in het weekend?
De glazen deur naar plein A0 is vanaf 17:00 uur en in de weekenden gesloten. Meld je na binnenkomst in de entree met een sms bij de therapeut. Neem plaats in de wachtruimte links, na de draaideur. Je wordt opgehaald.

Hoe te ondergaan
Een shiatsu-behandeling wordt gekleed ontvangen. Kies vooral voor comfortabele kleding (bijv. een loszittend, katoenen shirt en broek).

Vragenlijst invullen?
In de mail met jouw afspraakbevestiging vind je een link naar een vragenlijst. Het bespaart intake- en/of behandeltijd als je deze vooraf invult. Ook geeft het inzicht in de verandering van jouw welzijn, als je vaker komt. Het is geen must, maar zorgt in beide gevallen voor meer hands-on-time!

Geweldig; zeer ontspannen, uitermate vriendelijk en zeer professioneel.

Contra-indicaties

In de volgende gevallen kan behandeling een negatieve uitwerking hebben:

  • bij zware virale infecties die met koorts gepaard gaan
  • tijdens de eerste drie maanden van de zwangerschap
  • bij verdenking of positief bevinden van Covid-19 is behandeling uitgesloten

Kosten en andere voorwaarden
Voor een afspraak is geen verwijzing nodig. Afhankelijk van klachten en wensen kan een behandelduur worden afgesproken.

Kosten kunnen (geheel of gedeeltelijk) worden vergoed via een Aanvullende Verzekeringen, vaak onder de noemer ‘shiatsu’, soms onder ‘alternatieve zorg’. Ze gaan niet ten koste van het eigen risico (dat gekoppeld is aan de basisverzekering). Zorgwijzer 2022 biedt overzicht van vergoedingen door aanvullende verzekeraars.

Betaling en facturatie gebeurt digitaal. Zie voorwaarden voor meer info.

Consultkosten 2022
0,5 uur > € 41,-
0,75 uur > € 55,75
1 uur > € 70,-
1,25 uur > € 83,75
1,5 uur > € 97,-
1,75 uur > € 109,75

Alle bedragen zijn vrijgesteld van btw.

Andere massagemogelijkheden in Ruimte voor Massage – Radboudumc Zie voor andere tijdstippen, de verschillende andere massage(therapie)vormen en therapeuten/masseurs de site van Ruimte voor Massage (nog onder constructie).

Het vaste team van Ruimte voor Massage – Radboudumc met v.l.n.r. Margot Reker, Gerrit Jonker, Lotty Luiten en Ursi Hondtong.

UH.eu-team-praktijk-massage