Praktijk voor Pijn en Welzijn

(Online) afspreken en contact

UrsiHondtong.eu in Leuth en Nijmegen
Je vindt UrsiHondtong.eu op twee locaties; In de BATC Natuurgeneeskundige Praktijk in Leuth, op ca. 10 minuten rijden vanaf de Waalbrug/centrum Nijmegen. Hier worden alle behandelvormen toegepast.

In de Ruimte voor Massage in het Radboudumc worden alleen welzijn bevorderende ontspanningsmassages aangeboden; UrsiHondtong.eu geeft hier shiatsubehandelingen. Zie radboudumc voor meer info.

Hieronder staat de contactinformatie, gespecificeerd naar die twee locaties.

Tijdens behandelingen is de aandacht bij de cliënt; telefonische bereikbaarheid is daarmee soms wat beperkt. Lukt het niet direct contact te krijgen of is dat niet nodig? Vermeld a.u.b. in elk geval duidelijk naam, telefoonnummer en eventueel een gewenst afspraakmoment. Reactie volgt op werkdagen binnen 24.

BATC Praktijk UrsiHondtong.eu (Leuth) 
> alle behandelvormen

Online afspreken kan HIER. Je krijgt een digitale bevestiging.

Telefonisch afspreken (ook voor een afspraak buiten de online aangeboden tijden) of persoonlijk overleg op korte termijn: SMS of bel 06 434 19 313.

Parkeren en overig
Deze locatie ligt op 2 minuten van een bushalte. Voor de praktijk is voldoende (gratis) parkeergelegenheid. De ruimtes zijn op de begane grond en beperkt rolstoeltoegankelijk.

Locatie: BATC Praktijk UrsiHondtong.eu
Haafakker 31  |  6578 BV Leuth (alleen op afspraak)

Contact kan ook via mail info@ursihondtong.eu of het contactformulier onderaan. Tijdens werkdagen wordt binnen 24 uur gereageerd. Als niet, dan gaat er iets mis. Bel a.u.b. alsnog 06 434 19 313.

Radboudumc – Ruimte voor Massage (Nijmegen)
> welzijn bevorderende shiatsu-massages

Online afspreken voor een shiatsu-massage kan HIER. Je krijgt een digitale bevestiging.

UrsiHondtong.eu is op woensdag en vrijdag van 13:30 tot 21.30 en op zaterdag van 13:30 tot 18.30 in het Radboudumc te boeken. Kies eerst voor shiatsu met de gewenste duur (bijv. shiatsu 45 min). Hierna is de beschikbaarheid te zien.

Inlopen zonder afspraak of voor overleg kan prima als de deur open is. Deur dicht? De eerst volgende mogelijkheid staat bij de deur aangegeven. Via een sms kun je aanmelden.

Telefonisch afspreken of overleg? SMS of bel 06 434 19 313.

Parkeren en overig
Deze locatie ligt direct na de hoofdingang in het Radboudumc (na de glazen liftschachten links). Voor de entree is een (betaalde) parkeergarage. Deze massagelocatie is prima bereikbaar met het openbaar vervoer, op de begane grond, uitstekend rolstoeltoegankelijk en in de nabijheid van een rolstoeltoilet.

Locatie: Ruimte voor Massage – Radboudumc
Geert Grooteplein 10 – Plein A0 – route 675  |  6525 GA Nijmegen (op afspraak en inloop als deur open)

Contact kan ook via mail info@ursihondtong.eu of het contactformulier hieronder. Tijdens werkdagen wordt binnen 24 uur gereageerd. Als niet, dan gaat er iets mis. Bel a.u.b. alsnog 06 434 19 313.

Uitstekende therapeut met luisterend oor en juiste gevoel, letterlijk en figuurlijk!

Franca S.